Arty Nails

Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Arty Nails ime je već odavno dobro poznato na našem tržištu, a sada u potpuno novom ruhu imamo i kompletno novu liniju profesionalnih proizvoda.

Arty Nails proizvodi za ugradnju umjetnih noktiju stvoreni su s posebnom ljubavlju i ciljem da uz pristupačnu cijenu naši klijenti dobiju najveću kvalitetu materijala za rad.

Vlasnica tvrtke i Master Edukator nail dizajna Gđa. Maja Ćurković osobno je provela više od 2 godine isprobavajući razne materijale dok u konačnici nije stvorena paleta proizvoda kombinacijom visoke tehnologije i najkvalitetnijih materijala koja zadovoljava i najzahtjevnije klijente.

Naša linija u stalnom je rastu i namijenjena je kako početnicima tako i dobro uhodanim nail dizajnerima. Uz stalnu podršku, edukativne programe tražimo i partnere u prodaji i distributere kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta.

Ukoliko želite postati naš distributer i ponuditi svojim klijentima inovacije i visoku kvalitetu materija pošaljite nam svoje upite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.