Arty Nails

Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Najavljujemo dvije Master Class obuke u Zagrebu:

14.04.2108. Ruska manikura i trajni lak
15.04.2018. ReformA Nails Art Salon work

Ova edukacija namijenjena je onima koji žele svladati master class tehniku nanošenja trajnog laka i obrade zanoktica i kože nokta tzv. rusku manikuru.

Ruska manikura daje savršen izgled nokta u kombinaciji bilo da radite gelom ili trajnim lakom. Ruska manikura može biti kombinirana tehnika ili čisto aparatna manikura. Ovaj način rada iziskuje znanje ali daje predivne rezultate koji nijednog klijenta neće ostaviti ravnodušnim.

Na edukaciji ćete naučiti: anatomija nokta (sve o noktu); što, kako i kome raditi manikuru; sve o nastavcima za freze / brusilice; Eponychium, Pterygium i zaglađivanje kože; potpuna obrada nokta; produživanje trajnim lakom, lomljivi nokti, rubber baze; kako ojačati nokte trajnim lakom; podizanje Apexa nokta i sprječavanje pucanja i odizanja trajnog laka na lomljivim noktima; pravilan nanos boje do savršenstva.

Prijavite se na našu edukaciju i uvjerite se zašto nakon naših edukacija studenti imaju fantastične rezultate - pogledajte i foto galeriju radova naših studenata na našoj web stranici.

Prijave na 091 539 6066 ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Edukacija u Zagrebu

Pozivamo vas na edukaciju Master Class Ruska Manikura i trajni lak u Zadru 31.03.2018.

Ova obuka je za sve one koji žele pravilno savladati danas najzraženije tehnike ruske manikure, sve o trajnim lakovima ReformA, produživanju i mnogim drugim trikovima. Postanite Master. Po završetku internacionalni certifikat.

Prijavite se na 091 539 6066.

Edukacija u Zadru

Najavljujemo Master Class edukaciju za rusku manikuru i trajni lak u Splitu 03.02.2018. Ova edukacija je savršena za sve koji žele znati puno više.

Pogledajte predivne radove naših studenata i pridružite se ReformA timu Hrvatska.

Prijave na 091 539 6066

Edukacija u Splitu

Najavljujemo Master Class obuku za trajni lak i rusku manikuru - savršenu obradu kože i zanoktice i još mnogo mnogo toga, u Zagrebu 13.01.2018.

Prijavite se na našu edukaciju i uvjerite se zašto nakon naših edukacija studenti imaju fantastične rezultate. Rezultate edukacije tj. radove naših studenata možete vidjeti na oglasu u ovoj obavijesti.

Prijavite se na 091 539 6066 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.!

Edukacija u Zagrebu

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.