Put Plokita 32, 21000 Split - 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Svake godine pripremamo posebne tematske edukacije za blagdane, prigode kao što su vjenčanja i (naravno) jako tražene Božićne i Novogodišnje dizajne.

Najtraženije i najkorisnije edukacije za Nail Art koje ćete lako i brzo primjeniti u vašem salonskom radu. Naše obuke uvijek su osviježavajuće i podučavaju nove elemente.

Ornamenti i mramor mix tehnika za brzi salonski rad - oduševite svoje klijentice i naučite kako brzo, jednostavno i savršeno napraviti neke od najtraženijih nail art uzoraka u vremenu prilagođenom za svakodnevni salonski rad.

Drop & Gloss It! tečaj lvl. 1 i lvl 2. podučit će vas očaravajućim efektima ove tehnike što će vam pomoći da privučete puno klijenata, budete iznimno kreativni, koristite mnogo boja i ostavite klijente bez daha.

Ova edukacija namijenjena je onima koji žele svladati master class tehniku nanošenja trajnog laka i obrade zanoktica i kože nokta tzv. rusku manikuru.

Ova edukacija namijenjena je za sve one koji bi htjeli naučiti više o tehnici geliranja, upoznati se s novim materijalima za rad, naučiti pravilno postavljati ukrase na nokte i sl:

Na edukaciji ćete naučiti korištenje gelova u boji, pravilno raspoređivanje ukrasa, kompoziciju dizajna, pravilno korištenje kistova za tanke linije, obrubljivanje dizajna, osnove iscrtavanja cvjetova, ružica, apstrakt dizajna.

Idite u korak sa vremenom i novih tehnikama ugradnje noktiju. Pružite svojim klijentima najbolju uslugu i tanke, otporne i elegantene nokte.

Na edukaciji ćete naučiti pravilan izbor i korištenje boja i kistova, pravilno održavanje kistova, zahtijevniji dizajn, crtanje kompozicija, crtanje zahtjevnijih cvijetova, ruža, listova, itd., apstraktni dizajn, iscrtavanje tankih linija, sjenčanja, obruba.

Na edukaciji ćete naučiti pravilan izbor i korištenje boja i kistova, pravilno održavanje kistova, nijansiranje boja, aquarell tehniku, ctanje cvijetova, leptira, listova, bubamara, mašni, itd., iscrtavanje obruba i tankih linija.

Naučite razliku među gelovima, osnove manikure, pravilna obrada nokta, hybrid gelovi, pravilno nanošenje trajnog laka, završnu obrada nokta, skidanje trajnog laka.

Upoznavanje s naprednim formama u gel tehnici: nova kocka, stilleto, pipe, gotička mendula...

Master Edukator s višegodišnjim iskustvom u radu naučiti će Vas najnovijim tehnikama rada i svim trikovima gel dizajna.

Upoznavanje s tehnikom geliranja, anatomija nokta, pravilna priprema i geliranje nokta, rad sa šablonama i gelovima u boji, itd.

Arty Nails Academy tečaj za edukatore je intenzivan trening za sve one koje se žele pridružiti našem timu i tako postići više ciljeve i započeti karijeru edukatora.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.