Arty Nails

Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Cover Base

Kako tehnologija i nail industrija napreduje, jako je bitno ispratiti sva dešavanja i biti u toku sa svim novostima. ReformA brend nikad ne kaska za novim trendovima, već ide u korak sa njima. Tako ćete i Vi, uvijek biti među prvima koji ćete moći svojim klijentima da ponudite nešto novo.

Da li ste znali da je ReformA prva na svetsko tržište izbacila super jake i čvrste Cover Baze za trajni lak?

Da, tako je! Trajni lak je uvijek bio sekundarna opcija u nail industriji, zbog svog kratkog trajanja na noktima, ali sada uz pomoć novih poboljšanih baza skroz se približila gelu jer je trajnost produžena do mesec dana.

ReformA Gum Gels

Bit ćete oduševljeni! Sada možete kreirati spektakularan Nail Art u trenu!

Inovativna gumena tekstura velike viskoznosti Gum Gela dozvoljava vam da kreirate stotine tankih i ravnih linija za tren. Da bi ga nanijeli na nokat, polagano dotaknite površinu nokta s kistom i povlačite "paukovu mrežu" s jedne na drugu stranu. Potrebna vam je samo mala količina gela za ovaj dizajn kako bi kreirali fascinantan izgled.

Poigrajte se s paukovom mrežom, razbijenim staklom i različitim linijama.

U ponudi imamo White Gum Gel i Black Gum Gel, cijena 99 kn

Kupite ovaj novi proizvod u Arty Nails online trgovini!

November 18

Stigla je nova kolekcija November 18!

Ova kolekcija nije samo stvar trenda, ova kolekcija je sve o emocijama i stilu. Ova kolekcija je ovVama!!!

Upoznajte nove 4 nijanse koje imaju imena baš upravo onako kako vaši klijenti vide boju koju žele ili kada su prepušteni vama: Your Choice, WOW!, Whatever, This One

Pretvorite vaš svijet u svoj osobni party!

Kupite November 18 u Arty Nails online trgovini!

Difuzori

Novi Aroma difuzori predivnog drvenog izgleda svakako će unijeti osvježenje u vaš poslovni prostor ili dom.

Vlaži i osvježava zrak prostorije, te pridonosi terapeutskoj atmosferi. Koristi ultrasoničnu tehnologiju za stvaranje fine maglice mirisa koji se širi po cijeloj prostoriji.

Ne stvara buku i štedi energiju. Sva tri difuzora imaju drugačije karakteristike.

Kupite difuzore u Arty Nails online trgovini!

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.