border

Obavještavamo sve kupce da smo do 20. srpnja 2020. na kolektivnom godišnjem odmoru, ali naša web trgovina i dalje radi. Naručujte online u Arty Nails web trgovini!

Arty Nails Cosmetics započeo je s radom 2006. godine kao trgovina kozmetike za nokte i prva akademija nail dizajna u Hrvatskoj. Naša vizija bila je omogućiti klijentima pristup najnovijim tehnikama i najkvalitetnijim proizvodima za njegu i ugradnju umjetnih noktiju.  Od samog početka vodili smo se mišlju da je samo najbolje dovoljno dobro i da su znanje, vještina i visoka kvaliteta proizvoda ključ uspjeha. Stoga smo uz stalno učenje, usavršavanje i praćenje svjetskih trendova rasli i danas smo jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u svom području, a naši su proizvodi dostupni i u zemljama regije i Europske unije. U svojem radu nastojimo pružiti sljedeće:

1. Vrhunske i ekskluzivne proizvode

Kroz našu prodajnu mrežu svojim klijentima nastojimo omogućiti pristup širokoj paleti proizvoda vrhunske kvalitete. Ekskluzivni smo distributeri poznatih svjetskih brendova Arty Nails, ReformA, Mollon PRO, Lecenté, Koken i Daylight. Uz njihove, kao i proizvode brendova Promed, MoYou i Swarovski, tvrtka smo s najširom ponudom proizvoda za nokte, manikuru, pedikuru, depilaciju i trepavice te dodatne opreme za rad na hrvatskom tržištu.

2. Inovacije i kreativnost

Vođeni željom za inovacijom i sudjelovanjem u kreiranju trendova pokrenuli smo vlastitu liniju proizvoda za umjetne nokte s ciljem da uz pristupačnu cijenu naši klijenti dobiju najbolju kvalitetu materijala za svoj rad. Naša linija u stalnom je rastu i namijenjena je kako početnicima tako i iskusnim nail dizajnerima. Arty Nails brend prvi je hrvatski brend za umjetne nokte, nastao kao spoj našeg znanja, truda, iskustva i prije svega velike ljubavi prema ovom poslu i na to smo osobito ponosni. 

3. Napredak i usavršavanje

Svjesni da bez stalnog ulaganja u sebe te nadogradnje temeljnih znanja novim tehnikama i načinima rada nema uspjeha, kroz našu Akademiju Nail dizajna nudimo sveobuhvatne edukacije izrade umjetnih noktiju i nail dizajna prilagođene svakom korisniku, bilo da ste početnik ili želite usavršiti svoje znanje. Dajemo Vam čvrste temelje, ali i oslonac u Vašem budućem radu.

4. Najbolju uslugu

Imamo ostvarenu suradnju s preko 4000 klijenata, kako salona i wellnessa, tako i pojedinaca. Naši klijenti vole brzu dostavu, efikasnost i savjete pri odabiru te prije svega visoku kvalitetu proizvoda po prihvatljivim cijenama.

Hvala Vam što se s nama trudite postići savršenstvo. Znamo da Vi zaslužujete najbolju uslugu, vrhunske proizvode i pravovremene informacije kako biste Vaš posao mogli obavljati s lakoćom i zadovoljstvom. Vaše povjerenje nas motivira da i dalje dajemo sve od sebe.

Vaš Arty Nails

 

Arty Nails Cosmetics d.o.o.

Sjedište: Tršćanska 66, 21000 Split

OIB: 10329028826 / MB: 04867459

Trgovina / Akademija Nail dizajna: Put Plokita 32, 21000 Split

Telefon: 021 780 202, 092 333 4939 (Trgovina), 091 539 6066 (Edukacija)

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. (Trgovina), Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. (Edukacija)

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.