border

Želite pokrenuti vlastiti posao korištenjem sredstava državnih potpora za samozapošljavanje?
Arty Nails vam može pomoći u realizaciji vaših poslovnih planova i želja! Javite nam se s povjerenjem!

Francuska manikura vječni je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Zahvaljujući inovativnim ReformA Cover bazama izrada frencha nikad nije bila jednostavnija.

Decentan i elegantan klasični french moguće je napraviti u svim tehnikama rada, a danas se sve više radi trajnim lakom zbog brzine i jednostavnosti izrade. Ipak, da bi french manikura izgledala što ljepše i prirodnije, a pri tome bila što dugotrajnija, treba upotrijebiti najkvalitetnije proizvode.

ReformA, kao predvodnik trendova u nail industriji, proizvela je ekstremno čvrste Cover baze koje se mogu koristiti 2u1, kao baza i kao boja, te su idealne za izradu frencha. Dolaze u šest prekrasnih nijansi: Dark Pink, Light Pink, Nude, Pink Nude, Milky i Natural. Ove su nijanse kreirane na temelju najčešćih tonova kože i boje noktiju kako bi se postigao što prirodniji izgled.

Osim što su čvrste i dugotrajne, ReformA Cover baze idealno prekrivaju sve nedostatke prirodnog nokta. S njima možete i modelirati nokte te ih lagano produžiti. U kombinaciji s ReformA bijelim trajnim lakom i završnim sjajem po izboru, brzo ćete i lako napraviti savršeni klasični french za besprijekoran izgled vaših noktiju koji će trajati tjednima.

Pogledajte Step By Step izrade frencha trajnim lakom, s opisom načina rada:

Cover Base

  1. Priprema ploče nokta uz aparatnu manikuru
  2. Nanošenje ReformA Nail Prep dehidratatora i Ultrabond primera
  3. Nanošenje ReformA Cover baze po izboru (u ovom slučaju korištena je nijansa Light Pink) u dva sloja
  4. Iscrtavanje french linije ReformA White Queen trajnim lakom (s Arty Nails Rainbow linerom 10 mm)
  5. Nanošenje ReformA završnog sjaja po izboru (u ovom slučaju korišten je ReformA Glide top coat) 

Step by step izrade frencha

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.