Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

Najvažnije i ujedno najteže pitanje za svakog nail tehničara pri izradi noktiju gel tehnikom je kako izabrati gradivni gel i koji je gradivni gel najbolji?

Znate sve o gel tehnici i redoslijedu nanošenja gelova, obavili ste sve pripremne radnje i sada trebate krenuti u izradu nokta, a na tržištu nikad više izbora s jako puno brendova koji imaju svoje gradivne gelove različitih naziva i karakteristika. Kako se snaći u svemu tome i koji gel izabrati?

Jednostavnog i točnog odgovora na to pitanje nema. Svaki je gradivni gel različit i ima neke svoje specifične karakteristike (od gustoće, viskoznosti, boje, fleksibilnosti itd.), a najbolji gradivni gel je onaj koji najbolje odgovara potrebama klijenta i načinu rada i preferencijama nail tehničara.

Kod geliranja noktiju nail tehničar mora najprije saslušati želje klijenta (oblik, dužina, boja, dizajn) te zatim uskladiti te želje s mogućnostima obzirom na stanje, kvalitetu i ostale osobitosti prirodnih noktiju klijenta. Naravno, svaki nail tehničar ima gelove koje više voli i s kojima mu je lakše raditi pa će sve to uzeti u obzir kod izbora. Formula je uvijek jasna: što tehničar ima više znanja i iskustva, odabir će biti lakši, a klijent zadovoljniji rezultatom rada.

Arty Nails gradivni gelovi kreirani su nakon višegodišnjeg rada i iskustva te u suradnji s nail tehničarima kako bi što više odgovarali potrebama i zahtjevima tržišta. Ono što nam je bilo najvažnije je napraviti gelove visoke kvalitete izrađene po najvišim standardima struke, koji će moći pokriti sve zahtjeve rada i odgovarati što većem broju klijenata.

Pri tome smo pazili i na pakiranje – tamna ambalaža koja najbolje štiti materijal dostupna u različitim veličinama te višebojni dizajn naljepnica kako bi nail tehničarima bilo što lakše prepoznati gradivni gel prilikom rada.

Kako bismo vam pomogli u pregledu i odabiru Arty Nails gradivnih gelova, u nastavku donosimo tabelu u kojoj smo gelove podijelili s obzirom na najznačajnije karakteristike po kojima ih razlikujemo te istaknuli za što je svaki gel osobito pogodan.

Nadamo se da će vam to još više olakšati izbor i da ćete uživati u radu s našim gelovima, a vaši klijenti biti zadovoljni konačnim rezultatom!

Arty Nails gradivni gelovi vodi

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.