Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

Gel tehnika ili geliranje noktiju jedna je od najtraženijih metoda izrade umjetnih noktiju u našim salonima.

Gelom možemo ojačati prirodne nokte ili ih produžiti i oblikovati po želji. Gelirani nokti bit će čvrsti i izdržljivi te mogu trajati otprilike do četiri tjedna zbog rasta prirodnog nokta. Tada bi ih trebalo ponovno oblikovati kako bi uvijek izgledali uredno, lijepo i elegantno.

Da bi vaši nokti bili kvalitetno napravljeni, izradu geliranih noktiju trebali biste prepustiti nail tehničarima. Gel je ipak profesionalni materijal te su za rad s njim potrebni znanje i vještina. Isto vrijedi i za skidanje gela. To je važno ne samo radi estetskog izgleda, nego u prvom redu radi zdravlja vaših prirodnih noktiju.

Ono što je također jako važno je kvaliteta materijala koji se koristi u izradi. Zato uvijek pazite tko vam i s kojim materijalom radi nokte, a ukoliko ste nail tehničar pazite da radite s provjerenim i sigurnim brendovima kako biste svojim klijentima pružili najbolju uslugu.

 

Arty Nails gelovi - proizvodnja, sastav i sigurnost

Arty Nails gelovi kreirani su nakon višegodišnjeg rada i iskustva te u suradnji s nail tehničarima kako bi što više odgovarali potrebama i zahtjevima tržišta.

Proizvedeni su u Europskoj uniji  u skladu s European Cosmetic Regulation (EC) te posjeduju sve certifikate o kvaliteti i sigurnosti prizvoda u skladu s  GMP ISO 22716 (INCI, MSDS, CPNP).

Izrađeni su po najvišim standardima struke te su visoke kvalitete koja se neprestano kontrolira. Mikrobiološki su stabilni (ne sadrže vodu ni otapala), ne sadrže HEMA ni kiseline te su vegan i cruelty free.

proizvodnja i sigurnost gelova

 

Vrste Arty Nails gelova

 • Bazni gelovi - za zaštitu, hranjenje i ojačavanje prirodnog nokta te čvrsto prianjanje gradivnog gela
 • Gradivni gelovi - široki izbor gelova različitih karakteristika (vidjeti tablicu)
 • Top gelovi - za završni sjaj i zaštitu 
 • Gelovi u boji - za različite boje i dizajne

arty nails gels

 

Postupak geliranja noktiju

Pogledajte u našoj infografici postupak geliranja noktiju:

postupak geliranja noktiju 

 1. Priprema noktiju – dezinfekcija ruku, skidanje starog materijala (po potrebi), klasična ili aparatna manikura (pogurivanje i uklanjanje zanoktica, turpijanje i matiranje nokta, čišćenje prašine)
 2. Nanošenje pripremnih tekućina – Dehidrator za dezinfekciju i isušivanje ploče nokta i Superior Bonder za čvršće prianjanje gelova (suše se na zraku)
 3. Nanošenje baznog gela po izboru - Base gel ili Repair Doctor Fiber 2 u 1 baza (polimerizirati u lampi)
 4. Izrada nokta gradivnim gelom po izboru - jedan ili dva gela u kombinaciji u skladu sa željenim dizajnom (uz pomoć kistova te šablona ili tipsi, polimerizirati u lampi)
 5. Oblikovanje nokta i završna obrada – turpije i buffer
 6. Boja po izboru - trajni lak/gel polish ili gel u boji (polimerizirati u lampi), ukoliko ne želite boju ovaj korak preskočiti
 7. Završni sjaj po izboru (polimerizirati u lampi)
 8. Prebrisati Cleanerom (po potrebi) i staviti ulje za zanoktice

Ovaj je postupak informativnog karaktera. Znamo da svaki nail tehničar ima neke svoje male tajne i trikove u radu, a početnicima koji bi tek htjeli pokušati izradu geliranih noktiju svakako savjetujemo da prvo završe barem osnovni tečaj geliranja.

Uspjeh i kvaliteta u radu dolaze znanjem i iskustvom!

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.