border

Želite pokrenuti vlastiti posao korištenjem sredstava državnih potpora za samozapošljavanje?
Arty Nails vam može pomoći u realizaciji vaših poslovnih planova i želja! Javite nam se s povjerenjem!

Kako biste kvalitetno mogli obavljati vaš posao, nužno je osigurati vrhunsku rasvjetu, bilo da radite u vlastitom domu, uredu ili salonu.

Britanska tvrtka Daylight Company već je trideset godina vodeći inovator i proizvođač specijalizirane profesionalne rasvjete na svjetskom tržištu. Slušajući potrebe svojih klijenata, posebno su dizajnirali lampe za korisnike u pet ciljanih područja, od kojih je jedno zdravlje i ljepota.  

Sve Daylight lampe simuliraju prirodnu dnevnu svjetlost, koja je najbolja za jasnoću i usklađivanje boja, a ujedno i najugodnija očima prilikom preciznog rada. Također, sve su lampe dizajnirane poštujući tri temeljna principa tvrtke: osiguravanje najbolje kvalitete svjetla u smislu temperature boje, širenja i regulacije svjetline, ergonomskog oblikovanja i privlačnog suvremenog dizajna.

daylight 1

16 izvrsnih razloga zašto izabrati Daylight rasvjetna tijela

 1. SIMULACIJA DNEVNOG SVJETLA: Daylight 6000®K temperatura boje za savršeno usklađivanje boja, jasnoću i kontrast.
 2. USKLAĐIVANJE BOJA: Vidite sve boje savršeno u bilo koje doba dana ili noći.
 3. JASNOĆA: Vidite sve jasno do najsitnijeg detalja, Daylight vam omogućava da radite ugodno, a dugo.
 4. KONTRAST: Visoki kontrast, čini detaljne zadatke lakšima za rad i manje je naporno za oči.
 5. SVJETLINA: Rasvjeta je dizajnirana kako bi osigurala optimalnu svjetlinu ovisno o zadatku kojeg obavljate.
 6. RASPRŠIVANJE SVJETLA: Rasvjeta je dizajnirana tako da pruža svjetlo na određenom području, ovisno o potrebi rada.
 7. ZDRAVLJE ZA VAŠ VID: Optimalno osvjetljenje s visokim kontrastom za manje umaranje i naprezanje vaših očiju, manji odsjaj i maksimalna udobnost za oči. Ne treperi.
 8. ERGONOMSKI: Dizajnirano tako da postavite svjetlo tamo gdje vam je to potrebno.
 9. NE GRIJE: Minimalno zagrijavanje rasvjete tako da je omogućen rad u blizini na duže vrijeme.
 10. ZELENIJE: Sva rasvjetna tijela imaju certifikat o očuvanju okoliša jer troše puno manje električne energije.
 11. FLEKSIBILNIJE: Fleksibilna ruka pomiče se u svim smjerovima što omogućava lakše postavljanje svjetla u željenom smjeru.
 12. ESD SIGURNO: Dizajnirano za korištenje u elektrostatski zaštićenim područjima (IEC 61340-5-1 i ANSI / ESD 20:20)
 13. POVEĆAVA: Veličine višestrukih leća, dioptrija i funkcije za detaljne zadatke svih vrsta i svaku potrebu proširenja.
 14. DIZAJN & FUNKCIJA: Daylight razumije bitne funkcionalne zahtjeve rasvjete ili povećala te 30 godina zna kako s najnovijom tehnologijom, kao i izradom elegantno dizajniranih rasvjetnih tijela koja izgledaju jednako dobro kao što funkcioniraju.
 15. KVALITETA: Daylight je predan najvišim standardima kvalitete te stalnom nadzoru proizvodnje. Svaki komad pregledava se ručno i kontrolira prije prodaje.
 16. BRITANSKI DIZAJN: Tim strastvenih dizajnera stvara mala remek djela kako bi ugodio i najfinijim zahtjevima svojih klijenata.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.