border

Arty Nails online trgovina i dalje radi - posjetite nas i naručite željene artikle, dostavljamo ih GLS uslugama.

Arty Nails od sada ima distributera i u Crnoj Gori - tvrtku Aerton doo iz Nikšića.

Nove predivne proljetne nijanse kolekcije pod nazivom Spring Chillout pružit će vam malo sunca i predivnu pozitivnu energiju!

Femininity 2 je nova senzualna kolekcija ReformaA trajnih lakova. Što vas čini da se osjećate ženstveno? Visoke pete, parfemi, kosa?

Za kupnju 10 Arty Nails gelova od 50 ml. odobravamo vam turbo popust od -20%, tako da cijena gela iznosi samo 199 kn. Wow!

U ponudi od sada imamo Mollon PRO Magnetic 9D trajne lakove po super cijeni od 75 kn!

Ne propustite sajamski popust 3+1 za sve ReformA trajne lakove! Popust vrijedi od 15.02. - 25.02.2020. Od subote iskoristite ovu akciju u Arty Nails trgovini!

Arty Nails u svojoj trgovini od sada nudi i turpije u sterilnim vrećicama. Vaši klijenti jednostavno će obožavati kada ugledaju da držite do svih higijenskih standarda.

Dvije najtraženije boje ReformA trajnih lakova ponovno su u prodaji - Masquerade i Mystery! Možete ih kupiti u Arty Nails trgovini.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.