border

Arty Nails Cosmetics d.o.o. je tvrtka stvorena s vizijom kako bi Vam omogućila pristup najnovijim tehnikama i proizvodima za njegu i ugradnju umjetnih noktiju. Neprestanim usavršavanjem i praćenjem svjetskih trendova konstantno uvrštavamo nove proizvode u našu liniju kako bi podigli razinu znanja naših klijenata.

Ekskluzivni smo distributeri velikih svjetskih brendova poput ReformA Nail System, RDCorp Nail Art, Arty Nails professional, Mollon PRO, a u našoj ponudi imamo i široku paletu proizvoda za nail art, nail dizajn, proizvode za pedikuru i manikuru, dodatnu opremu koja je potrebna za kvalitetan salonski rad, wellness centre, ali i za sve one koji se žele baviti ovim poslom iz hobija ili su jednostavno zaljubljeni u izradu umjetnih noktiju i nail dizajn. Sastavni dio naše ponude su i sveobuhvatne edukcije ugradnje umjetnih noktiju i nail dizajna, te konstantno usavršavanje naših edukatora kako bi Vam omogućili da postanete profesionalci u Vašem poslu.

Arty Nails ime je već odavno dobro poznato na našem tržištu, a sada u potpuno novom ruhu imamo i kompletno novu liniju profesionalnih proizvoda. Arty Nails proizvodi za ugradnju umjetnih noktiju stvoreni su s posebnom ljubavlju i ciljem da uz pristupačnu cijenu naši klijenti dobiju najveću kvalitetu materijala za rad. Vlasnica tvrtke i Master Edukator nail dizajna Gđa. Maja Ćurković osobno je provela više od 2 godine isprobavajući razne materijale dok u konačnici nije stvorena paleta proizvoda kombinacijom visoke tehnologije i najkvalitetnijih materijala koja zadovoljava i najzahtjevnije klijente. Naša linija u stalnom je rastu i namijenjena je kako početnicima tako i dobro uhodanim nail dizajnerima. Uz stalnu podršku, edukativne programe tražimo i partnere u prodaji i distributere kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta.

Ukoliko želite postati naš distributer i ponuditi svojim klijentima inovacije i visoku kvalitetu materija pošaljite nam svoje upite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Naš stručni tim je uvijek tu da Vam odgovori na sva pitanja i probleme koji se javljaju u vašem radu. Ukoliko želite započeti karijeru nail tehničara ili ste nesigurni oko odabira proizvoda i odabira vrste edukacije slobodno nas kontaktirajte za sve informacije. Rado ćemo Vam pomoći!

U našem salonu Arty Nails pružamo usluge ugradnje umjetnih noktiju gel i akril tehnikom, sve vrste nail arta i svojim kreacijama ostvarujemo Vaše snove o predivnom izgledu noktiju.

Hvala Vam što se s nama trudite postići savršenstvo. Mi znamo da Vi zaslužujete najbolju uslugu, proizvode i pravovremene informacije kako biste Vaš posao mogli obavljati s lakoćom i zadovoljstvom.

Vaš Arty Nails

 

Arty Nails Cosmetics d.o.o.

Sjedište: Tršćanska 66, 21000 Split - Salon / Trgovina: Put Plokita 32, 21000 Split

Tel: 021 780 202 - Mob: 091 539 6066 - OIB: 10329028826

Slobodno nas kontaktirajte telefonski u vezi narudžbi, savjeta ili pomoći pri kupnji proizvoda. Hvala!

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.