border

Obavještavamo sve kupce da smo do 20. srpnja 2020. na kolektivnom godišnjem odmoru, ali naša web trgovina i dalje radi. Naručujte online u Arty Nails web trgovini!

Za dobar rad potrebno vam je izvrsno osvjetljenje vašeg radnog mjesta.

U tome vam može pomoći naša najprodavanija stolna lampa Daylight DuoLamp Table koja vam je sada dostupnija na akciji od -15 %.

Lampa modernog dizajna ima dvije nezavisne svjetlosne cijevi (svaka sa 4 razine svjetlosti) i fleksibilan zglob tako da možete usmjeravati svjetlost i podešavati jačinu prema vašim potrebama. Njezinih 56 visokokvalitetnih svijetlih LED dioda osiguravaju točno podudaranje boja. Količina svjetlosti je 700 lumena, a temperatura boje 6000 kelvina, što predstavlja najjaču dnevnu svjetlost potrebnu za precizan salonski rad.

Lampu potražite u našoj web trgovini na http://www.arty-nails.org/web_shop/trgovina/daylight-svi-proizvodi/daylight-stolne-lampe/daylight-en-1520-duolamp-table-1529-detalji.html

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.