border

Obavještavamo sve kupce da radi kolektivnog godišnjeg odmora naš salon i web trgovina ne rade do 20. srpnja 2020.

Wine-duo

KOKEN ROLL-ON DUO WINE 150 ml

Cijena: 16,75 kn
Popust
not_available.gif
Opis

Koken Roll-on Duo Wine je topli vosak proizveden s uljem sjemenki grožđa. Tekuća tekstura omogućava nježnu depilaciju neovisno o klimi. Glavni sastojak je ulje sjemenki grožđa dobiveno prešanjem sjemenki. Ulje je zelenkasto žute boje, lagane teksture bez mirisa. Flavonoidi sadržani u grožđu su izvrsni antioksidanti. Druga izvanredna svojstva su prisustvo slobodnih antiradikala, protuupalno i antialergijsko djelovanje. Za sve tipove kože, osobito za osjetljivu kožu. 

Vosak dolazi u patroni s roll-on aplikatorom koji omogućava nanošenje jedinstvenog sloja voska, idealne debljine za brzo i lagano uklanjanje dlačica.

Ove patrone su dizajnirane isključivo za upotrebu u Koken Duo Compact grijaču, što znači da se ne mogu zagrijavati u drugim uređajima zbog većeg kapaciteta od 150 ml. 

UPUTE ZA UPOTREBU:
1. Zagrijte vosak u Koken Duo Compact grijaču.
2. Očistite i pripremite kožu s Koken Pre-depil losionom.
3. Nanesite vosak na kožu te ga raširite u smjeru rasta dlačica s nagibom od približno 45º.
4. Stavite traku za depilaciju na vosak i nježno pritisnite. 
5. Držite kožu jednom rukom, a drugom brzo povucite traku u smjeru suprotnom od rasta dlačica. 
6. Očistite ostatke voska i umirite kožu s Koken Post-depil proizvodima.

Recenzije

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.