border

form01

ARTY NAILS HOLOGRAMSKE FORME/ŠABLONE ZA NOKTE 250 kom

Cijena: 85,00 kn
Popust
form02
form04
form03
Opis

Arty Nails Holographic profesionalne šablone za nokte uz pomoć kojih ćete lako i jednostavno produžiti i najzahtjevniju ploču nokta. Šablone su posebno dizajnirane s malim "ušima" koje su već izrezane, tako da vam je jednostavno prilagoditi šablonu po noktu, što će svakako olakšati vaš rad. Tzv. "uši" omogućavaju jednostavno postavljanje šablone, posebice kod prstiju koji su nešto širi, čime ćete dobiti savršenu formu nokta bez pinchanja, stezanja itd. Ljepilo šablona je čvrsto i neće doći do odljepljivanja tijekom rada.

Šablone su namijenjene kako za profesionalce, tako i za početnike, a posebice su savršene za salonski rad. Duljina šablona omogućit će rad i za posebno duge nokte i posebne forme nokta. Šablona je izrazito čvrsta te se neće savijati. Probajte ovaj unikatan proizvod na tržištu i ostavite vaše recenzije. 

Recenzije

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.