border

Želite pokrenuti vlastiti posao korištenjem sredstava državnih potpora za samozapošljavanje?
Arty Nails vam može pomoći u realizaciji vaših poslovnih planova i želja! Javite nam se s povjerenjem!

Slika artikla

RUKAVICE NITRILNE BEZ PUDERA TUTTI FRUTTI (M) 96/1

Cijena: 145,00 kn
Popust
Slika artikla
Slika artikla
Opis

Nitrilne rukavice bez pudera izrazite čvrstoće i izdržljivosti pri radu s rašpama i brusnim nastavcima.

Rukavice ne sadrže prirodan lateks te se stoga preporučuju osobama osjetljivim na lateks.  Podnose visoke temperature, ulje, masnoće i kemikalije.

Nakon upotrebe rukavice pažljivo provjerite i maknite sav kontaminirani materijal prije nego ih skinete s ruke. Pažljivim skidanjem onemogućit ćete eventualni dodir kože s kontaminiranim materijalom na rukavicama. 

Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izbjegavati pretjeranu toplinu. Otvorenu kutiju trebalo bi zaštititi od direktnog izlaganja suncu ili fluorescentnog svjetla. Dobra kvaliteta nitrilnih rukavica omogućava odličnu biološku barijeru. Namijenjene su za upotrebu i kao kemijska barijera. 

Pakiranje od 96 komada u četiri boje (24x4): pink, žuta, zelena i narančasta.

Recenzije

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.