border

Slika artikla

RUKAVICE NITRIL BEZ PUDERA PERLA PINK 200/1 SMALL (S)

Cijena: 125,00 kn
Popust
Slika artikla
Opis

Nitrilne rukavice bez pudera izrazite čvrstoće i izdržljivosti pri radu s rašpama i brusnim nastavcima.

Rukavice ne sadrže prirodan lateks te se stoga preporučuju osobama osjetljivim na lateks.  Podnose visoke temperature, ulje, masnoće i kemikalije.

Nakon upotrebe rukavice pažljivo provjerite i maknite sav kontaminirani materijal prije nego ih skinete s ruke. Pažljivim skidanjem onemogućit ćete eventualni dodir kože s kontaminiranim materijalom na rukavicama. 

Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izbjegavati pretjeranu toplinu. Otvorenu kutiju trebalo bi zaštititi od direktnog izlaganja suncu ili fluorescentnog svjetla. Dobra kvaliteta nitrilnih rukavica omogućava odličnu biološku barijeru. Namijenjene su za upotrebu i kao kemijska barijera. 

 

Recenzije

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.