border

Poštovani kupci, kako bismo vas obradovali i ugodili vašim zahtjevima promijenili smo radno vrijeme:
PON - PET od 08:00 - 18:00
SUB od 09:00 - 14:00
Radujemo se vašem dolasku!!!

Palladium-768x768

LECENTÉ CREATE GLITTER TRAJNI LAK PALLADIUM 12 ml

Cijena: 135,00 kn
Popust
Palladium-768x512
glitter-gels-5-768x768
Opis

Informacije o proizvodu:

Lecente

c. r. e. a. t. e.

 

Lecente Create stvarali smo 3 godine kako bi za svoje kupce kreirali proizvod koie ćemo sigurno svi voljeti! Proizvod smo temeljito testirali u svim okolnostima te smo sigurni da će ispuniti sve zahtjeve kupaca i klijenata.

-postojanost Gel Polisha i preko mjesec dana

- izrazito visoko pigmentirani, premaz u 1 sloju.

-boje ne blijede, ne odižu se, postojane su, otporne na kreme za sunačnje, klor i bleach.

-svakom sloju je potrebno samo 30 sec da se zapeče ( Rainbow gelovima potrebno je 60 sekundi).

-izrazito visoki sjaj

-ojačava i štiti ploču nokta

-ne zgrušava se, proizvod nikada neće promjeniti svoju teksturu s obzirom da ne sadrži alkohol.

-rok trajanja je 36 mjeseci nakon otvaranja

- ne spada pod opasna dobra, tako da je siguran za dostavu

- HEMA free – antialergijski

-Najnovija jedinstvena formula na tržištu kreiranja i dostupna samo od Lecente.

ŠTO JE LECENTE CREATE SYSTEM ?

Lecente create system je svakako više od običnog gel polisha (trajnog laka). Sadržava divne pigmente i glitere. Specifičan je po tome da je iznimno jake čvrstoće poput gela. Može biti korišten u svakoj tehnici koju klijent zahtjeva.

Lecente Create je baziran na jednostavnosti, samo 5 sastojaka + pigmenti i gliteri. On je hibrid između trajnog laka i gela, nanosi se kao trajni lak, a ne stvara debljinu poput gela, tako da je savršen za klijente koji žele trajni lak, a snagu i postojanost gela. Ovaj proizvod je hipoalergijski/HEMA free. Niti jedan naš proizvod ne sadrži rastvarače ili alkohol. Lecente Create daje priliku klijentima da njihovi prirodni nokti narastu. Create daje mnogo više od same boje, daje čvrstoću i fleksibinost također. Lecente Create je proizveden na bazi smole pa se stoga nalazi na pola puta između trajnog laka i gela. To je savršena opcija za klijente koji žele čvrste i fleksibilne nokte, a da ne žele obimnost i strukturu kao kod gel noktiju. Create je stavio pigmente i glittere direktno u svoju unikatnu formulu zbog koje su nokti tako čvrsti i postojani. Zbog svoje čvrstoće Create potiče rast prirodnog nokta. Boja je jako intezivna i gusta tako da je dovoljan samo jedan sloj da bi se dobio željeni efekt.

Trajnost 36 mjeseci nakon otvaranja.

Recenzije

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.