Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

Baby Boomer Pink i Baby Boomer White nova su generacija gradivnih gelova koji su zbog svojih savršenih karakteristika omiljeni izbor nail tehničara.

Bilo da ih koristite u paru za izradu baby boomer tehnike ili samostalno, bit ćete oduševljeni kako prilikom same izrade, tako i konačnim rezultatom. Kreirani su upravo za potrebe nail tehničara kako bi vam olakšali posao, a klijentima osigurali predivan i besprijekoran izgled noktiju.

Ako tražite gradivni gel budućnosti, inspiracije i uspjeha, Arty Nails Baby Boomer Pink i Arty Nails Baby Boomer White vaš su idealan izbor!   

 

Arty Nails Baby Boomer Pink Builder gel

 

baby boomer pink builder gel

 

Gusti gradivni gel mliječno roze boje. Ima visoku viskoznost, fleksibilan je te savršeno lagan za rad na šablonama, modeliranje i pinchanje. Izvrsno prianja na nokat te jamči dugotrajnost bez odizanja. Lako se suši čak i u debljem sloju.

Kreiran za izradu baby boomera u kombinaciji s bijelim gelom kako bi tehničarima olakšao izradu, ali je izvrstan i samostalno. Kada ga koristimo za izradu baby boomera, nanosi se nakon bijeloga, kao drugi korak u tom procesu. 

Kao samostalan je savršen bilo da želite mliječno pink boju (pri čemu nakon obrade samo nanesete završni sjaj, uz uštedu vremena oko 30 min), zatim kao podloga za bolje isticanje boja ukoliko ih nanosite nakon izrade te kao podloga za french umjesto nude varijante. Budite maštoviti i vaši će klijenti biti oduševljeni!

Vrijeme sušenja je 2 min u UV lampi ili 1 min u LED lampi.

Dostupan je u pakiranjima od 5 ml, 15 ml i 50 ml te u dva seta 2 x 15 ml i 2 x 50 ml s Baby Boomer White gelom. 

Baby Boomer Pink gel primjeri

 

 Arty Nails Baby Boomer White Builder gel

 

baby boomer white builder gel

 

Gusti gradivni gel kremasto bijele boje. Ima visoku viskoznost, fleksibilan je te savršeno lagan za rad na šablonama, modeliranje i pinchanje. Izvrsno prianja na nokat te jamči dugotrajnost bez odizanja. Lako se suši čak i u debljem sloju.

Kreiran za izradu baby boomera u kombinaciji s rozim gelom kako bi tehničarima olakšao izradu, ali je izvrstan i samostalno. Kada ga koristimo za izradu baby boomera, nanosi se kao prvi korak u tom procesu. 

Kao samostalan je savršen bilo da želite kremasto bijelu boju (pri čemu nakon obrade samo nanesete završni sjaj, uz uštedu vremena oko 30 min), zatim kao podloga za bolje isticanje boja ukoliko ih nanosite nakon izrade te kao podloga za french umjesto nude varijante, za malo raznolikosti koju klijenti vole.

Vrijeme sušenja je 2 min u UV lampi ili 1 min u LED lampi.

Dostupan je u pakiranjima od 5 ml, 15 ml i 50 ml te u dva seta 2 x 15 ml i 2 x 50 ml s Baby Boomer Pink gelom.

Baby Boomer White gel primjeri

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.