Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

Trajni lak ili gel polish jedna je od najtraženijih manikura u našim salonima, a mnogi se odlučuju i na samostalnu izradu kod kuće.

S obzirom da se trajni lak nanosi puno brže, lakše i jednostavnije od gela, a traje puno duže od običnog laka za nokte, jasno je zašto ovu tehniku zadnjih par godina bira sve više žena.

Trajni lak štiti i jača prirodne nokte, boja se neće oštetiti pri svakodnevnim aktivnostima i dugotrajno zadržava sjaj. Ovakva manikura može potrajati i do pet tjedana, što ovisi o rastu prirodnog nokta.

Arty Nails trajni lakovi, kao nova era savršenstva na našem tržištu, u kratkom vremenu oduševili su kako nail tehničare, tako i klijente te vjerujemo zadovoljili i najzahtjevnije kupce. Ono što ih čini tako posebnima i izdvaja od drugih proizvoda je njihova posebna kemijska formula te visoki udio pigmenta boja kao glavni sastojak.

Zahvaljujući tome, ovi lakovi imaju predivnu kremastu teksturu te se pravilnom uporabom nanose u samo jednom sloju, čime štedite vrijeme i novac. Osim toga, samonivelirajući su i jako lagani za rad, ne slijevaju se u zanoktice, bez mirisa su i topivi.

S obzirom da su naši trajni lakovi jako pigmentirani, napominjemo da je za pravilno korištenje i najbolje rezultate sušenja potrebno imati kvalitetnu LED lampu koju biste trebali redovito održavati te je zamijeniti novom kada primijetite da radi oslabljeno jer LED lampe imaju svoj vijek trajanja.

Arty Nails liniju trajnih lakova čine baze, boje i završni sjajevi. Baze birajte prema potrebama noktiju ili nijansama boje ukoliko koristite rubber baze, a završne sjajeve prema tome želite li postići sjajni ili mat završni izgled. Dugotrajnost naših baza i završnih sjajeva je i do 2 mjeseca. Nove kolekcije boja stižu redovito te možete birati između velikog broja regularnih boja, kao i onih s različitim efektima (10D, glitteri i sl.)

 

arty nails colors

 

Da bi manikura trajnim lakom bila dugotrajna, a nokti izgledali lijepo, uredno i elegantno, važno je odabrati kvalitetne proizvode te ih upotrebljavati na ispravan način. Trajni lakovi su profesionalni materijali te je potrebno znati točan redoslijed i tehniku nanošenja kako biste dobili željeni rezultat. 

Stoga smo vam u nastavku pripremili kratke upute za rad s Arty Nails trajnim lakovima. Nadamo se da će vam koristiti, bilo da ste početnik ili vam samo treba kratki podsjetnik. Naravno, kao i uvijek napominjemo važnost edukacije kako biste u radu postizali najbolje! 

 

Step by step upute za pravilno nanošenje trajnog laka

 

step by step trajni lak

 

  1. Pripremite nokte klasičnom ili aparatnom manikurom (dezinfekcija ruku, pogurivanje i uklanjanje zanoktica, turpijanje i matiranje ploče nokta, čišćenje prašine). U ovom koraku možete koristiti Arty Nails Cuticle Remover za zanoktice te za matiranje turpiju jačine 180/240 ili buffer/polirni blok.
  2. Nanesite Arty Nails Dehidrator za dezinfekciju i isušivanje ploče nokta po cijeloj ploči nokta i zanokticama i nakon toga po potrebi (za problematične nokte) Arty Nails Superior Bonder. Ove tekućine suše se na zraku.
  3. Nanesite bazu po izboru te je osušite u lampi (Rubber baze u bojama, prozirnu Rubber bazu ili Titanium Hard bazu).
  4. Nanesite boju po izboru. Ukoliko bazu koristite kao boju, umjesto boje po potrebi nanesite još jedan sloj baze. Osušite u lampi.
  5. Nanesite završni sjaj po izboru te ga osušite u lampi (Crystal Shine, dugotrajan i otporan tanki kristalni sjaj; Diamond Rubber koji je nešto gušće teksture kako bi stvorio efekt dubine ili popunio neravnine, također izrazito sjajan ili Teddy Bear Matte za mat efekt) .
  6. Na kraju stavite ulje za zanoktice.

 

Ukoliko slijedite ove postupke, manikura trajnim lakom će biti dugotrajna, a uklanjanje materijala vrlo jednostavno uz pomoć Arty Nails Removera. Osim toga, ovi će proizvodi obogatiti i nahraniti vaše nokte te će oni biti čvršći i jači.

Nakon tretmana preporučujemo nanošenje proizvoda iz naše Premium spa care linije za savršenu njegu ruku i noktiju, bolji rast nokta te još bolji izgled kože.

arty nails gel polish colors

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.