Ova edukacija namijenjena je onima koji žele svladati master class tehniku nanošenja trajnog laka i obrade zanoktica i kože nokta tzv. rusku manikuru.

Master Edukator s višegodišnjim iskustvom u radu naučiti će Vas najnovijim tehnikama rada i svim trikovima gel dizajna.

Arty Nails Academy tečaj za edukatore je intenzivan trening za sve one koje se žele pridružiti našem timu i tako postići više ciljeve i započeti karijeru edukatora.

Najtraženije i najkorisnije edukacije za Nail Art koje ćete lako i brzo primjeniti u vašem salonskom radu. Naše obuke uvijek su osviježavajuće i podučavaju nove elemente.

Ova edukacija namijenjena je za sve one koji bi htjeli naučiti više o tehnici geliranja, upoznati se s novim materijalima za rad, naučiti pravilno postavljati ukrase na nokte i sl:

Naučite razliku među gelovima, osnove manikure, pravilna obrada nokta, hybrid gelovi, pravilno nanošenje trajnog laka, završnu obrada nokta, skidanje trajnog laka.

Upoznavanje s naprednim formama u gel tehnici: nova kocka, stilleto, pipe, gotička mendula...

Upoznavanje s tehnikom geliranja, anatomija nokta, pravilna priprema i geliranje nokta, rad sa šablonama i gelovima u boji, itd.

Drop & Gloss It! tečaj lvl. 1 i lvl 2. podučit će vas očaravajućim efektima ove tehnike što će vam pomoći da privučete puno klijenata, budete iznimno kreativni, koristite mnogo boja i ostavite klijente bez daha.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.