Ova edukacija namijenjena je onima koji žele svladati master class tehniku nanošenja trajnog laka i obrade zanoktica i kože nokta tzv. rusku manikuru.

Master Edukator s višegodišnjim iskustvom u radu naučiti će Vas najnovijim tehnikama rada i svim trikovima gel dizajna.

Arty Nails Academy tečaj za edukatore je intenzivan trening za sve one koje se žele pridružiti našem timu i tako postići više ciljeve i započeti karijeru edukatora.

Najtraženije i najkorisnije edukacije za Nail Art koje ćete lako i brzo primjeniti u vašem salonskom radu. Naše obuke uvijek su osviježavajuće i podučavaju nove elemente.

Ova edukacija namijenjena je za sve one koji bi htjeli naučiti više o tehnici geliranja, upoznati se s novim materijalima za rad, naučiti pravilno postavljati ukrase na nokte i sl:

Naučite razliku među gelovima, osnove manikure, pravilna obrada nokta, hybrid gelovi, pravilno nanošenje trajnog laka, završnu obrada nokta, skidanje trajnog laka.

Upoznavanje s naprednim formama u gel tehnici: nova kocka, stilleto, pipe, gotička mendula...

Upoznavanje s tehnikom geliranja, anatomija nokta, pravilna priprema i geliranje nokta, rad sa šablonama i gelovima u boji, itd.

Drop & Gloss It! tečaj lvl. 1 i lvl 2. podučit će vas očaravajućim efektima ove tehnike što će vam pomoći da privučete puno klijenata, budete iznimno kreativni, koristite mnogo boja i ostavite klijente bez daha.

Ornamenti i mramor mix tehnika za brzi salonski rad - oduševite svoje klijentice i naučite kako brzo, jednostavno i savršeno napraviti neke od najtraženijih nail art uzoraka u vremenu prilagođenom za svakodnevni salonski rad.

Svake godine pripremamo posebne tematske edukacije za blagdane, prigode kao što su vjenčanja i (naravno) jako tražene Božićne i Novogodišnje dizajne.

Na edukaciji ćete naučiti pravilan izbor i korištenje boja i kistova, pravilno održavanje kistova, nijansiranje boja, aquarell tehniku, ctanje cvijetova, leptira, listova, bubamara, mašni, itd., iscrtavanje obruba i tankih linija.

Na edukaciji ćete naučiti pravilan izbor i korištenje boja i kistova, pravilno održavanje kistova, zahtijevniji dizajn, crtanje kompozicija, crtanje zahtjevnijih cvijetova, ruža, listova, itd., apstraktni dizajn, iscrtavanje tankih linija, sjenčanja, obruba.

Idite u korak sa vremenom i novih tehnikama ugradnje noktiju. Pružite svojim klijentima najbolju uslugu i tanke, otporne i elegantene nokte.

Na edukaciji ćete naučiti korištenje gelova u boji, pravilno raspoređivanje ukrasa, kompoziciju dizajna, pravilno korištenje kistova za tanke linije, obrubljivanje dizajna, osnove iscrtavanja cvjetova, ružica, apstrakt dizajna.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.