Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

Jeste li spremni za novu eru savršenstva? Arty Nails vam s ponosom predstavlja novu liniju naših proizvoda – Trajni lakovi.

Linija koju ste svi s nestrpljenjem čekali napokon je tu! Kreirali smo je za vas dulje od godinu dana i slobodno se možemo pohvaliti da na tržište uvodimo formulu najkvalitetnijih trajnih lakova, koja uključuje boje, baze i završne sjajeve. Naše boje su posebne po tome što se ne slijevaju u zanoktice i dovoljno ih je nanijeti u jednom sloju, a neke od  naših novih baza imaju dugotrajnost i do nevjerojatnih 2 mjeseca!

Upoznajte tri nove baze i tri završna sjaja te pet osnovnih boja savršene pigmentacije koji su dostupni samostalno ili u početnom setu (s popustom), uz koji na poklon dobivate i prekrasnu Arty Nails torbicu!

Nadamo se da ćete uživati u njihovoj primjeni i da će vas oduševiti kao i sve koji su ih do sada isprobali! No, to nije sve – pripremite se jer uskoro stiže još puuuuno novih boja! Jedva ih čekamo, a vi?

Sve nove proizvode i detalje o njima pronađite u Arty Nails web trgovini ili ih naručite telefonom na 021 780 202 i 092 333 4939.

Za društvene mreže koristite hashtagove: #artynailscosmetics #artynailsofficial #artynails 

Arty Nails set trajnih lakova 1

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.