Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

PodoDISC - najnoviji hit u svijetu pedikure od sada dostupan u našoj trgovini!

To je profesionalno rješenje pomoću kojeg ćete svojim klijentima predstaviti inovaciju u izvođenju pedikure. PodoDISC omogućuje brzu i lakšu pedikuru te istovremeno poboljšava njezinu kvalitetu.

Disk je izrađen od najkvalitetnijeg medicinskog nehrđajućeg čelika, zahvaljujući kojem će, bez obzira na vrijeme i učestalost upotrebe, dugotrajno ostati u savršenom stanju. Pogodan je za sve vrste dezinfekcije i sterilizacije. 

Korištenje ovog modernog alata ima prednosti i za tehničara i za klijenta:

  • lakši i ugodniji rad
  • skraćuje vrijeme trajanja postupka
  • pogodan za višenamjensko korištenje
  • poboljšava kvalitetu pedikure – odstranjuje mrtvu kožu bez ostataka
  • zamjenjivi jednokratni ulošci osiguravaju potpunu higijenu i sigurnost vašim klijentima

Ovo je must-have proizvod za sve salone i sve tehničare!

PodoDISC veličine L 25 mm dolazi u pakiranju s pet uložaka granulacije 180 grita. Zamjenjivi ulošci granulacije 80 i 100 grita dostupni su u samostalnim pakiranjima od 50 kom.

PodoDISC, kao i sve ostale proizvode vrhunske kvalitete za profesionalnu pedikuru, pronađite u Arty Nails web trgovini ili naručite telefonom na 021 780 202 i 092 333 4939.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.