Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

Ne, nije fantazija nego zbilja! Nakon svih klasičnih boja stižu nam i nove nikad viđene čudesne boje Fantasy kolekcije Arty Nails trajnih lakova!

Ovo je najnovija formula na tržištu posebnih 10D glamuroznih boja. Osim što kao i sve ostale naše boje sadrže najdragocjenije pigmente i pokrivaju u jednom sloju, boje Fantasy kolekcije imaju i predivan i nevjerojatan 10D efekt. Sve boje najveću dubinu dobivaju na dnevnom svjetlu, a posebice na suncu gdje se igra pigmenata i glittera čini beskonačnom!

Fantazija postaje stvarnost uz naših pet novih boja:

  • 028 Futurism
  • 029 Dm Me
  • 030 Swipe Right
  • 031 Unicorn
  • 032 Dreams On

Jeste li spremni za svu tu ljepotu? Neka vaši nokti zablistaju dosad neviđenim sjajem, a mi jedva čekamo vaše radove s ovim proizvodima!

Svi vas čekaju u Arty Nails web trgovini, a možete ih naručiti i telefonom na 021 780 202 i 092 333 4939.

Za društvene mreže koristite hashtagove: #artynailscosmetics #artynailsofficial #artynails

adv Arty Nails Fantasy Collection 2

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.