Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

Jeste li već isprobali našu novu Russian style formulu akril gela, savršene teksture i predivnih nijansi?

Onda sigurno znate da se radi o najsavršenijoj kremastoj formuli na tržištu i još k tome u ekonomičnom pakiranju od 30 ml!

Akril gel je kombinacija akrila i gela. To je nova generacija proizvoda za izradu umjetnih noktiju koja spaja najbolja svojstva akrila i gela: čvrstoću i snagu akrila te fleksibilnost gela. Primjenjuje se slično kao akril, a suši se u lampi kao gel. Pri radu nema neugodnih mirisa jer se ne koristi monomer, već ga zamjenjuje cleaner.

Arty Nails akril gel je lakši, jači i elastičniji od akrila ili gela. Pogodan je za sve tipove ploča noktiju te omogućava rješavanje raznih vrsta problema s noktima. Ima izvrsno prianjanje, ne slijeva se tijekom rada niti se skuplja, čak i na dugim noktima.

Savršen je za pinchanje. Može se koristiti za produživanje ili jačanje noktiju. Lagan je za turpijanje i izvrsno se polimerizira u svim vrstama lampi pri čemu ne stvara osjećaj peckanja.  

Dolazi u šest predivnih prirodnih nijansi:

  • Perfect Nude acrylic gel
  • True Match acrylic gel
  • Milky Pink acrylic gel
  • Light Pink acrylic gel
  • Nude Crush acrylic gel
  • Glass Clear acrylic gel

Akril gel štedi vrijeme rada te je jednostavan za primjenu čak i za početnike. Kompatibilan je sa svim gelovima, trajnim lakovima, bazama i završnim sjajevima.

Svakako isprobajte rad s ovim savršenim proizvodima, vjerujemo da ćete biti oduševljeni! Jedva čekamo vaše komentare i radove!

Akril gelove potražite u našoj web trgovini, a možete ih naručiti i telefonom.

#artynailscosmetics #artynailsofficial #artynails

arty nails acrylic gels

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.