Biti Arty Nails brend ambasador za nas je poseban poziv jer se u njemu spajaju znanje i ljubav prema ovom predivnom i kreativnom poslu te ljubav prema Arty Nails proizvodima koje smo za vas s puno pažnje kreirali.

Naši brend ambasadori nisu samo tehničari koji štancaju nokte u svojim salonima, već su to osobe koje istinski znaju i vole svoj posao te smatraju da su naši proizvodi najbolji na tržištu koje su mogli izabrati za svoj rad i svoje klijente.

Stoga oni s radošću kroz svoje radove prezentiraju naše proizvode i novitete, kako bi se i ostali mogli uvjeriti u njihovu kvalitetu i vidjeti na koje sve načine olakšavaju i ubrzavaju posao svim nail tehničarima. 

Brend ambasadori su realne osobe, baš kao i vi, s realnim salonski problemima i upravo zbog toga smatramo da su oni najkompetentniji dijeliti svoja iskustva s ostalima. 

Hvala našim brend ambasadorima od srca što su prepoznali kvalitetu Arty Nails proizvoda! Predstavljamo vam ih s posebnim zadovoljstvom i ponosom i želimo da budu sretni kao dio Arty Nails obitelji u ovom svijetu prepunom boja i kreacija.

 

Renata Krizanovic

"Ponosna sam što sam dio Arty Nails tima i edukator više od sedam godina. Ono što osobito volim kod vas su stalni noviteti i praćenje trendova. Moja velika ljubav je nail art, a on je uz Arty Nails proizvode tako jednostavan! Nakon više od deset godina rada u izradi noktiju, mogu reći da sam kod vas pronašla apsolutno sve na jednome mjestu, kvalitetu i široku ponudu, susretljivost i podršku!"

 

Marija Stupar

"Kao tehničar s dugogodišnjim iskustvom, oduvijek sam imala problem u jednom brendu pronaći sve što mi odgovara. Čak i kada bih pronašla ono što mi je većim dijelom odgovaralo, dogodilo bi se da promijene strukturu i kvalitetu gelova i onda bi sve palo u vodu. Kada sam dobila priliku isprobati pojedine Arty Nails gelove, malo je reći da sam se oduševila! Proradila je radoznalost i krenula sam ih isprobavati sve. U svaki sam se zaljubljivala na poseban način. Svoje oduševljenje visokom kvalitetom i pristupačnom cijenom proizvoda željela sam podijeliti i s ostalim tehičarima te u suradnji s kolegama dovodimo Arty Nails i u Srbiju. Obožavam novitete, kojih uvijek ima u Arty Nailsu. Trenutno sam navučena na novi Acrylic gel koji dosta olakšava i ubrzava sam proces izrade, a pritom je postojan i dugotrajan. Od kada je Arty Nails brend dio našeg salona, ne moramo brinuti o kvaliteti izrađenih noktiju!"

 

Mirjana Lalic

"Kad sam se počela baviti ovim lijepim poslom, najbitnije mi je bilo klijentima pružiti kvalitetu i lijepe uredne noktiće. Naravno na tom je putu bilo mnogo truda, rada, učenja, konstantnog usavršavanja i puno ljubavi prema ovom poslu. Ono što mi je najviše smetalo i što me je baš znalo uzdrmati je kad bi mi se vratio klijent s nekim problemom, a znam da sam sve napravila školski i po pravilima. Nisam to prepuštala slučaju, nego sam pokušavala pronaći uzrok. Vjerujem da je svima nama koji se bavimo ovim poslom poznato kolika je gnjavaža kad nešto nije kako treba, a sve si dao od sebe i iza sebe imaš toliko napravljenih noktiju, a opet neki problem. Poslije toliko isprobavanja raznih materijala i istraživanja ponude na tržištu, došli smo do informacije o postojanju brenda Arty Nails u Hrvatskoj. Malo-pomalo počeli smo isprobavati njihove proizvode i oduševili se, a i klijenti su primijetili razliku. Veći je problem bio kako te proizvode dovesti u Srbiju, to je tek bila avantura (duga priča), ali evo uspjeli smo. Hvala Arty Nails-u što je baš nas izabrao za distributere ovih fantastičnih proizvoda! Ja sam na svom putu našla najboljeg prijatelja i suradnika koji mi olakšava rad i uvijek se iznova zaljubljujem u svaki novi proizvod. Ni nakon deset godina rada nije mi ni malo dosadilo i uvijek nestrpljivo čekam nešto novo! Hvala, Majo Ćurković, što postojiš, što si kreirala ovaj divan brend, što si posvećena, originalna, kreativna, inovativna i najbitnije što si čovjek!"

 

V Mihelj

"Zadovoljstvo mi je što sam distributer i ambasador brenda Arty Nails. Oduvijek sam se željela baciti u ovu vrstu posla, ali nisam ni sanjala da ću naići na ovako dobre proizvode. Također, s moje profesionalne strane kao medicinski pediker već 20 godina, mogu reći da sam oduševljena vašim proizvodima koje koristim svakodnevno što i moji klijenti vide i razumiju. Sve u svemu, kombinacija moga posla i vaši proizvodi su puni pogodak te se nadam da ćemo ih razglasiti na sva zvona i da će svi koji su u istom poslu kao ja vidjeti najbolje od nas!"

 

Aldijana Masic

"Arty Nails  proizvode obožavam! Sve mi se odmah svidjelo, lagani su za rad, a cijene su pristupačne. Acrylic gel je kao ljubav na prvi pogled, toliko me oduševio da sam sve ostalo odbacila. Boje trajnih lakova su predivne i guste, a četkica divna i tanka. Sjajevi su prekrasni, ne izlijevaju se u zanoktice što mi je jako važno kao i za trajne lakove. Turpije su top jer su dovoljno jake i dugotrajne, a da te pri tom ne porežu. Sve mi je za pohvalu i zato sam pristala biti vaš ambasador. Divni ste i ljubazni što mi dajete povjerenje koje imam i ja za vas. Uvijek ostanem bez riječi za svaki novi proizvod i divim vam se, trudite se i to se vidi!" 

 

Marija Miladinovic

"Prvi put da sam se s nekim brendom oduševila kao s vašim jer u moru onih koji predstavljaju jedno, a prodaju nešto drugo vi ste stvarno prekvalitetni i ono što reklamirate to stvarno tako i jest. Prvo što me je odmah privuklo je to koliko ste ljubazni i profesionalni u komunikaciji. Vaš materijal mi toliko olakšava i ubrzava rad, naprosto je to bila ljubav na prvi pogled. Gelovi koji su kvalitetni, a ne peku u lampi što je mojim klijentima jako važno, boje koje se mažu u jednom sloju i ima toliko predivnih nijansi. Jednostavno ste mislili na sve i hvala vam na tome, zato mi je zadovoljstvo što sam vaš brend ambasador!"

 

Aleksandra Nikolic

"Do sada sam imala dosta ponuda za potencijalne suradnje, međutim iz opravdanih razloga nisam pristala na iste. Izuzetak je suradnja s Arty Nails-om. Zbog čega sam izabrala baš njih? Prvenstveno jer radim s najkvalitetnijim proizvodima, a njihovi to jesu. Isprobala sam veliki broj njihovih gelova i moje iskustvo je sljedeće: pigmentirane boje (sasvim dovoljno jedno premazivanje), guste i lagane za rad. Ono što me je posebno kupilo, s obzirom da inzistiram na preciznom i detaljnom radu je što se gelovi ne izlivaju u zanoktice. Uz sve to cijene njihovih proizvoda su vrlo pristupačne. Kao veliku pogodnost vidim to što ću među prvima isprobati njihove najnovije proizvode. Nadam se dugoj i uspješnoj suradnji!"

 

Katarina Basaric

"Čast mi je da sam počela suradnju s vama i vašim brendom i što ću biti vaš ambasador. Za vaše proizvode sam se odlučila jer mi je prije svega bitna kvaliteta proizvoda koju nudi vaš brend. Zatim je tu veliki izbor trajnih lakova koji imaju savršeni pigment i jako su lagani za rad. Rubber baze su savršene. Volim rad s bazama i drago mi je da kod vas mogu pronaći sve nijanse. Gelovi su isto savršeni za rad. Posebno sam oduševljena šablonama za izlivanje noktiju. Sve pohvale za dosadašnju suradnju, ljubaznost, posvećenost i ukazano povjerenje. Veseli me buduća suradnja s vama!"

 

Anamarija Saric

 

L Sabanovic

"Noktima se bavim više od sedam godina. Kroz moje je ruke prošlo jako puno materijala raznih brendova, no uvijek bi mi nešto nedostajalo u kvaliteti tih proizvoda. Oduševljenje Arty Nails brendom je nastalo kada sam prvi put odradila nokte njihovim trajnim lakom. Oduševljena sam kvalitetom proizvoda, trajnim lakom koji se ne slijeva ni pod razno, koji je perfektno pigmentiran, kao i širokim asortimanom proizvoda za sve tipove noktiju. Drago mi je što sam postala ambasadorica za Arty Nails proizvode koji su visoke kvalitete, što mi je izuzetno bitno za rad i zadovoljstvo mojih dragih klijentica!"

 

Radmila Zenicanin

"U Arty Nails proizvode sam se zaljubila nakon prvog korištenja. Privukao me je širok asortiman proizvoda čije su cijene i više nego pristupačne. Svaki prizvod koji sam probala me apsolutno oduševio. Royal Cover gel je moja prva i najveća ljubav među njima, njegova gustoća i nijansa su sve! Trajni lakovi su fantazija za rad, skraćuju vrijeme izrade zato što se mažu u samo jednom sloju i izbor boja je fenomenalan. Gelovi se ne slivaju u zanoktice što je također veliki plus. Šablone toliko olakšavaju cjelokupni proces izlivanja, a uz to im je i dizajn jako divan. Ponosna sam što sam ambasador jednog ovakvog brenda i dio Arty Nailsa!" 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.