Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

ultra-white-147

REFORMA ULTRA WHITE GEL 7 g

Cijena: 85,00 kn
Vaša cijena: 85,00 kn
Popust
b0c889640c29e7280bf9483f1c5371f2
Opis

Ultra White Gel - gel bijel poput krede s visokim udjelom pigmenta. Višenamjenski gel jedinstvene bijele nijanse oduševit će svakog stilista i njegove klijente! Nema disperzivan sloj tako da prekrasno sjaji odmah nakon sušenja u UV lampi. Savršene bijele boje za izradu francuske manikure: vrlo lako se nanosi, može se kombinirati s gelom i akrilom. S ovim gelom savršeni french više nije izazov! Kombinacija Ultra White Gela s Cover bazama za trajni lak je izvrsna za pravi french efekt. Idealan je i za nail art - može se koristiti za ukrase, konture i slike bez potrebe za naknadnim poliranjem. Vrijeme sušenja: 2 min u UV lampi (kada se primjenjuju 2 sloja preporuča se sušenje drugog sloja 3 min), u LED lampi 1 min. 

Recenzije

Nema recenzija za ovaj proizvod.
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.