Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

HD12-11-max-700

RDCORP HD 12-11

Cijena: 39,00 kn
Vaša cijena: 39,00 kn
Popust
Opis HD Foto - Dizajn Serija (50 mikrona tanki sloj) za sve ljubitelje RDcorpa. Ne morate biti profesionalni NAIL ARTIST da bi primijenilii HD Foto - Dizajn kolekciju. To je tako jednostavan za korištenje da možete stvoriti nevjerojatne salon efekte u vlastitom domu! Svaki list koji kupite:  je 6 cm x 9 cm  visoke rezolucije full color tisaka  ima više od 80 slika (svaka slika košta manje od 0,68 lipa)  izrađeno je od najkvalitenijeg elastičnog i fleksibilnog filma, što vam pruža iznimno lako nanošenje  naljepnice su vrlo tanke (samo 50 mikrona), što vam daje mogućnost da umetnete onoliko slika koliko vam je potrebno, a da nema mjehurića i nabora  može se izrezati na različite načine  namijenjen je za - profesionalce i kućne korisnike  može se koristiti s redovitim lakovimai za nokte, s trajnim lakom za nokte i profesionalnim Nail Systems (UV gelovi i akril)

Recenzije

Nema recenzija za ovaj proizvod.
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.