Opće odredbe i definicije

Web stranice www.arty-nails.org u vlasništvu su Arty Nails Cosmetics d.o.o. sa sjedištem u Splitu, Tršćanska 66, OIB 10329028826. Svaki posjetitelj i korisnik web stranica na navedenoj domeni, uključujući i Arty Nails Cosmetics web trgovinu, pristupom web stranicama i web trgovini, te njihovim korištenjem obvezuje se poštivati ove Uvjete korištenja i prihvaća primjenu njihovih odredbi, te pravo vlasnika na njihovu izmjenu bez prethodne najave. U korištenju web stranice, uz ove Uvjete korištenja primjenjuju se i svi važeći i primjenjivi zakoni.

Sadržaj na Arty Nails Cosmetics d.o.o. web stranicama (www.novoline-daruvar.com) i svi pisani i dr. materijali na njima vlasništvo su Arty Nails Cosmetics d.o.o., ukoliko to nije drugačije navedeno, te se ne smiju kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica.

Ograničenja korištenja i odgovornosti

Podaci objavljeni na ovim stranicama izneseni su u najboljoj namjeri i uz provjeru njihove vjerodostojnosti. Nastojimo objaviti točne informacije ali ne dajemo nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Informacije objavljene na ovim web stranicama imaju informativni karakter.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Arty Nails Cosmetics d.o.o. ovime isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica te za bilo kakve pogreške u njihovom sadržaju.

Arty Nails Cosmetics d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja web stranica bez prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena.

Arty Nails Cosmetics d.o.o. nije odgovoran za bilo kakve moguće posljedice proizašle iz nedostupnosti web stranica zbog tehničkih razloga.

Ove web stranice mogu sadržavati i informacije trećih osoba te poveznice na web stranice trećih strana. Arty Nails Cosmetics d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika.

Korisnici

Korisnik je svaka osoba, pravna ili fizička, koja pristupa web stranicama, uključujući web trgovinu. Registrirani korisnik je svaka potpuno poslovno sposobna osoba, pravna ili fizička, koja se registrirala za korištenje usluga web trgovine na Arty Nails Cosmetics d.o.o. web stranicama. Registracija na web stranicama nije obvezna.

Korisnik je u cjelosti odgovoran za povjerljivost svog korisničkog računa tj. čuvanje korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka, te za ograničeni pristup svom računalu i korisničkom računu. Korisnik je odgovoran za sve radnje povezane s korištenjem svog korisničkog imena i lozinke.

Korisnik se obvezuje da ove web stranice neće koristiti za sadržaje koji šire mržnju i rasnu netrpeljivost, povređuju prava i interese trećih osoba, unose i / ili distribuiraju bilo kakav nelegalan software, uključujući ali se ne ograničavajući na viruse, spyware i sl.

Oglašavanje na stranicama

Arty Nails Cosmetics d.o.o. zadržava pravo objavljivanja komercijalnih oglasa na svojim web stranicama. Svaka korespondencija ili poslovanje s oglašivačima isključivo je stvar oglašivača i vlasnika web stranica koji osigurava prostor za oglašavanje.

Arty Nails Cosmetics d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak nastao kao rezultat takvog poslovanja ili same prisutnosti oglasa.

Zaštita, prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Ova web stranica omogućava registraciju korisnika i kupnju u online web trgovini pa u tu svrhu prikuplja osobne podatke korisnika / posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja ove web stranice za dodatne informacije pročitate Opće uvjete zaštite osobnih podataka te informacije o kolačićima koji se koriste na ovim web stranicama.

Izmjene uvjeta korištenja

Arty Nails Cosmetics d.o.o. zadržava pravo izmjena ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave.

Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranica provjeriti važeće Opće uvjete korištenja objavljene na stranici.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.