border

Želite pokrenuti vlastiti posao korištenjem sredstava državnih potpora za samozapošljavanje?
Arty Nails vam može pomoći u realizaciji vaših poslovnih planova i želja! Javite nam se s povjerenjem!

Jeste li već isprobali savršene Arty Nails Cover gradivne gelove? Dolaze u tri predivne nijanse idealne za prirodni izgled ili kao podloga za french.

Arty Nails cover gelovi

  • Nude Cover - samonivelirajući gradivni gel, prirodne nude nijanse. Pogodan za iskusne nail tehničare kao i za početnike. Idealan za “no filing” tehniku (bez turpijanja).
  • Pink Cover - samonivelirajući gradivni gel, prirodne pink nijanse. Pogodan za iskusne nail tehničare kao i za početnike. Idealan za “no filing” tehniku (bez turpijanja).
  • Royal Cover - gusti gradivni gel, prirodne nijanse. Osobito pogodan za iskusne nail tehničare, ali ga mogu koristiti i početnici. 

 Arty Nails Nude Cover Builder gel

Nude cover gel

Nude Cover gradivni gel ima potpuno prirodnu nijansu te je idealan za klijente čija koža ima blagi žuti ili nude ton. Zbog svoje unikatne teksture neće se slijevati u zanoktice. Savršen je za izradu french manikure. Gel u potpunosti pokriva sve nedostatke prirodnog nokta. Preporuka je da se nanosi direktno na Arty Nails Bazni gel. Jako je lagan za rad te je jednostavan za turpijanje i oblikovanje. Ne sadrži kiseline. 

Vrijeme sušenja je 2 min u UV lampi ili 1 min u LED lampi. Dostupan je u pakiranjima od 5 ml, 15 ml i 50 ml. 

Nude cover gel primjeri

 Arty Nails Pink Cover Builder gel

Pink cover gel

Pink Cover gradivni gel ima potpuno prirodnu nijansu pa je izvrstan za sve tipove kože. Zbog svoje unikatne teksture neće se slijevati u zanoktice. Savršen je za izradu french manikure. Gel u potpunosti pokriva sve nedostatke prirodnog nokta. Preporuka je da se nanosi direktno na Arty Nails Bazni gel. Jako je lagan za rad te je jednostavan za turpijanje i oblikovanje. Ne sadrži kiseline.

Vrijeme sušenja je 2 min u UV lampi ili 1 min u LED lampi. Dostupan je u pakiranjima od 5 ml i 15 ml.

Arty Nails Royal Cover Builder gel

Royal cover gel

Royal Cover gradivni gel savršen je proizvod za sve koji vole prirodni cover kremaste teksture koji se ne razlijeva. Posebno je pogodan za nail tehničare koji vole raditi s gušćim gelovima. Gustoća ovog gela dozvoljava rad na svih pet prstiju odjednom bez straha da će se sliti u zanoktice. Glavne su mu karakteristike:

  • visoka viskoznost
  • popunjava neravnine prirodnog nokta
  • osigurava optimalnu pokrivnost i stabilnost
  • ne slijeva se u zanoktice
  • fleksibilan
  • savršen za izradu zida i produživanje nokta
  • ne žuti, može se pinchati

Vrijeme sušenja je 2 min u UV lampi ili 1 min u LED lampi. Dostupan je u pakiranjima od 5 ml, 15 ml i 50 ml.

Royal cover gel primjeri

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.