Arty Nails

Brend ambasadori

svojim radovima prezentiraju naše proizvode i novitete

Biti Arty Nails brend ambasador za nas je poseban poziv jer se u njemu spajaju znanje i ljubav prema ovom predivnom i kreativnom poslu te ljubav prema Arty Nails proizvodima koje smo za vas s puno pažnje kreirali.

Naši brend ambasadori nisu samo tehničari koji štancaju nokte u svojim salonima, već su to osobe koje istinski znaju i vole svoj posao te smatraju da su naši proizvodi najbolji na tržištu koje su mogli izabrati za svoj rad i svoje klijente.

Stoga oni s radošću kroz svoje radove prezentiraju naše proizvode i novitete, kako bi se i ostali mogli uvjeriti u njihovu kvalitetu i vidjeti na koje sve načine olakšavaju i ubrzavaju posao svim nail tehničarima. 

Brend ambasadori su realne osobe, baš kao i vi, s realnim salonski problemima i upravo zbog toga smatramo da su oni najkompetentniji dijeliti svoja iskustva s ostalima. 

Hvala našim brend ambasadorima od srca što su prepoznali kvalitetu Arty Nails proizvoda! Predstavljamo vam ih s posebnim zadovoljstvom i ponosom i želimo da budu sretni kao dio Arty Nails obitelji u ovom svijetu prepunom boja i kreacija.

Renata Križanović

“Ponosna sam što sam dio Arty Nails tima i edukator više od sedam godina. Ono što osobito volim kod vas su stalni noviteti i praćenje trendova. Moja velika ljubav je nail art, a on je uz Arty Nails proizvode tako jednostavan! Nakon više od deset godina rada u izradi noktiju, mogu reći da sam kod vas pronašla apsolutno sve na jednome mjestu, kvalitetu i široku ponudu, susretljivost i podršku!”

“Kao tehničar s dugogodišnjim iskustvom, oduvijek sam imala problem u jednom brendu pronaći sve što mi odgovara. Čak i kada bih pronašla ono što mi je većim dijelom odgovaralo, dogodilo bi se da promijene strukturu i kvalitetu gelova i onda bi sve palo u vodu. Kada sam dobila priliku isprobati pojedine Arty Nails gelove, malo je reći da sam se oduševila! Proradila je radoznalost i krenula sam ih isprobavati sve. U svaki sam se zaljubljivala na poseban način. Svoje oduševljenje visokom kvalitetom i pristupačnom cijenom proizvoda željela sam podijeliti i s ostalim tehičarima te u suradnji s kolegama dovodimo Arty Nails i u Srbiju. Obožavam novitete, kojih uvijek ima u Arty Nailsu. Trenutno sam navučena na novi Acrylic gel koji dosta olakšava i ubrzava sam proces izrade, a pritom je postojan i dugotrajan. Od kada je Arty Nails brend dio našeg salona, ne moramo brinuti o kvaliteti izrađenih noktiju!”

Marija Stupar
Mirjana Lalić

“Kad sam se počela baviti ovim lijepim poslom, najbitnije mi je bilo klijentima pružiti kvalitetu i lijepe uredne noktiće. Naravno na tom je putu bilo mnogo truda, rada, učenja, konstantnog usavršavanja i puno ljubavi prema ovom poslu. Ono što mi je najviše smetalo i što me je baš znalo uzdrmati je kad bi mi se vratio klijent s nekim problemom, a znam da sam sve napravila školski i po pravilima. Nisam to prepuštala slučaju, nego sam pokušavala pronaći uzrok. Vjerujem da je svima nama koji se bavimo ovim poslom poznato kolika je gnjavaža kad nešto nije kako treba, a sve si dao od sebe i iza sebe imaš toliko napravljenih noktiju, a opet neki problem. Poslije toliko isprobavanja raznih materijala i istraživanja ponude na tržištu, došli smo do informacije o postojanju brenda Arty Nails u Hrvatskoj. Malo-pomalo počeli smo isprobavati njihove proizvode i oduševili se, a i klijenti su primijetili razliku. Veći je problem bio kako te proizvode dovesti u Srbiju, to je tek bila avantura (duga priča), ali evo uspjeli smo. Hvala Arty Nails-u što je baš nas izabrao za distributere ovih fantastičnih proizvoda! Ja sam na svom putu našla najboljeg prijatelja i suradnika koji mi olakšava rad i uvijek se iznova zaljubljujem u svaki novi proizvod. Ni nakon deset godina rada nije mi ni malo dosadilo i uvijek nestrpljivo čekam nešto novo! Hvala, Majo Ćurković, što postojiš, što si kreirala ovaj divan brend, što si posvećena, originalna, kreativna, inovativna i najbitnije što si čovjek!”

“Zadovoljstvo mi je što sam distributer i ambasador brenda Arty Nails. Oduvijek sam se željela baciti u ovu vrstu posla, ali nisam ni sanjala da ću naići na ovako dobre proizvode. Također, s moje profesionalne strane kao medicinski pediker već 20 godina, mogu reći da sam oduševljena vašim proizvodima koje koristim svakodnevno što i moji klijenti vide i razumiju. Sve u svemu, kombinacija moga posla i vaši proizvodi su puni pogodak te se nadam da ćemo ih razglasiti na sva zvona i da će svi koji su u istom poslu kao ja vidjeti najbolje od nas!”

Valentina Mihelj
Anamarija Šarić
NaslovnaTrgovinaLista željaRačun