Dobro došli u

Arty Nails Cosmetics

stručna edukacija, proizvodi za nokte,
manikuru i pedikuru, pribor i oprema za rad

0 +
Godina postojanja

Samo najbolje je
dovoljno dobro.

0 +
Poznatih brendova

Ekskluzivni distributeri
poznatih svjetskih brendova .

0 +
Vrhunskih proizvoda

Proizvodi za nokte, manikuru,
pedikuru, te dodatna oprema.

Arty Nails Cosmetics

Arty Nails Cosmetics započeo je s radom 2006. godine kao trgovina kozmetike za nokte i prva akademija nail dizajna u Hrvatskoj. Naša vizija bila je omogućiti klijentima pristup najnovijim tehnikama i najkvalitetnijim proizvodima za njegu i ugradnju umjetnih noktiju.  Od samog početka vodili smo se mišlju da je samo najbolje dovoljno dobro i da su znanje, vještina i visoka kvaliteta proizvoda ključ uspjeha. Stoga smo uz stalno učenje, usavršavanje i praćenje svjetskih trendova rasli i danas smo jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u svom području, a naši su proizvodi dostupni i u zemljama regije i Europske unije. U svojem radu nastojimo pružiti sljedeće:

IMG 20211101 161230 388
01. Sretni kupci

Vrhunski i ekskluzivni
proizvodi u ponudi

Kroz našu prodajnu mrežu svojim klijentima nastojimo omogućiti pristup širokoj paleti proizvoda vrhunske kvalitete. Ekskluzivni smo distributeri poznatih svjetskih brendova Arty Nails, ReformA, Mollon PRO i Daylight. Uz njihove, kao i proizvode brendova Promed i Swarovski, tvrtka smo s najširom ponudom proizvoda za nokte, manikuru, pedikuru, te dodatne opreme za rad na hrvatskom tržištu.

02. Top ponuda

Uvijek inovativni
i kreativni

Vođeni željom za inovacijom i sudjelovanjem u kreiranju trendova pokrenuli smo vlastitu liniju proizvoda za umjetne nokte s ciljem da uz pristupačnu cijenu naši klijenti dobiju najbolju kvalitetu materijala za svoj rad. Naša linija u stalnom je rastu i namijenjena je kako početnicima tako i iskusnim nail dizajnerima. Arty Nails brend prvi je hrvatski brend za umjetne nokte, nastao kao spoj našeg znanja, truda, iskustva i prije svega velike ljubavi prema ovom poslu i na to smo osobito ponosni.

glam angel colors
edu galerija 186
03. Vrhunski stručnjaci

Napredak i usavršavanje
kroz kvalitetnu edukaciju

Svjesni da bez stalnog ulaganja u sebe te nadogradnje temeljnih znanja novim tehnikama i načinima rada nema uspjeha, kroz našu Akademiju Nail dizajna nudimo sveobuhvatne edukacije izrade umjetnih noktiju i nail dizajna prilagođene svakom korisniku, bilo da ste početnik ili želite usavršiti svoje znanje. Dajemo vam čvrste temelje, ali i oslonac u vašem budućem radu.

04. Zadovoljni klijenti

Saloni, wellness
i pojedinci

Imamo ostvarenu suradnju s preko 4000 klijenata, kako salona i wellnessa, tako i pojedinaca. Naši klijenti vole brzu dostavu, efikasnost i savjete pri odabiru te prije svega visoku kvalitetu proizvoda po prihvatljivim cijenama.Hvala vam što se s nama trudite postići savršenstvo. Znamo da vi zaslužujete najbolju uslugu, vrhunske proizvode i pravovremene informacije kako biste vaš posao mogli obavljati s lakoćom i zadovoljstvom. Vaše povjerenje nas motivira da i dalje dajemo sve od sebe.

Vaš Arty Nails

arty nails gel polish colors