Jeste li spremni za novu eru savršenstva? U prodaji je nova linija Arty Nails proizvoda – TRAJNI LAKOVI. Potražite ih u našoj web trgovini!

Baby boomer jedan je od omiljenih nail dizajna. Savršen je za sve koji žele klasičan i elegantan izgled noktiju, a da je ipak malo drukčiji od french manikure.

Baby boomer je zapravo nježnija varijanta frencha, a naziva se još i French ombré jer za razliku od klasične francuske manikure nema oštrog prijelaza između bijelog vrha i ostatka nokta, nego roza ili nude nijansa lagano i postupno prelaze prema bijeloj. 

Nokti s ovim efektom uvijek izgledaju uredno i ženstveno te se slažu uz sve modne kombinacije. Dodajte malo glittera ili ukrasa za svečanije prilike i uživajte u ovom bezvremenskom dizajnu koji je istovremeno lijep i praktičan!

Baby boomer možete napraviti u svim tehnikama rada, a mi smo vam pripremili dva Step By Step primjera izrade baby boomera u gel tehnici s Arty Nails Baby Boomer gradivnim gelovima koji su kreirani upravo za tu svrhu, kako bi nail dizajnerima olakšali posao, a klijentima pružili predivan prirodni izgled noktiju koji će trajati tjednima.

Pogledajte Step By Step primjere s opisom načina rada:

Step by step izrade baby boomera 1

  1. priprema ploče nokta na uobičajen način (aparatna manikura, pripremne tekućine)
  2. nanošenje Arty Nails Baznog gela
  3. nanošenje Baby Boomer White gela na prvu polovicu nokta, počevši od slobodnog kraja
  4. nanošenje Baby Boomer Pink gela na drugu polovicu nokta, počevši od zanoktice pa do bijelog gela i malo preko njega
  5. završna obrada nokta po regularnom principu
  6. nanošenje završnog sjaja po izboru

Step by step izrade baby boomera 2

Pronađite inspiraciju u našoj galeriji radova predivnih baby boomer dizajna izrađenih Arty Nails Baby Boomer gelovima!

Baby boomer 1

Baby boomer 2

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.