border

Na tržištu postoji jako puno proizvoda za izradu nail arta, od glittera i pigmenata, folija, raznih ukrasa, naljepnica i mnogih drugih. Među njima su i gelovi za nail art.

Za razliku od klasičnih gelova u boji, ovi gelovi osim predivne boje imaju još neka svojstva koja ih čine posebnim za laganu, brzu i preciznu izradu različitih dizajna. ReformA Gum i Ornament gelovi savršeni su gelovi uz pomoć kojih možete kreirati spektakularan nail art u trenu. Čak i ako ste početnik u izradi nail arta, uz pomoć ovih gelova osjećat ćete se kao iskusni nail dizajner!

gum gels

ReformA Gum gelovi imaju inovativnu gumenu teksturu velike viskoznosti koja omogućava kreiranje mnoštva tankih i ravnih linija za tren. Kako biste Gum gel nanijeli na nokat, pažljivo dotaknite površinu nokta kistom i polagano povlačite "paukovu liniju" s jedne na drugu stranu. Poigrajte se paukovom mrežom, razbijenim staklom i različitim ravnim linijama. Potrebna vam je samo mala količina gela za ovaj dizajn kako biste kreirali fascinantan izgled!

Gum gelovi dostupni su u crnoj, bijeloj, crvenoj, plavoj, ljubičastoj, neon rozoj, neon žutoj, neon narančastoj i neon zelenoj boji.

ReformA Ornament gelovi jedinstveni su gelovi na tržištu posebno dizajnirani za laganu izradu različitih uzoraka i ornamenata. Pomoću finih kistova za izvlačenje tankih linija brzo i jednostavno postići ćete željeni efekt, bilo da crtate samo konturu ili želite postići 3D dubinu. Gelovi su jako pigmentirani tako da će uvijek biti vidljive i najtanje linije. Gustoća im je savršena i ne tope se tako da možete lako i jednostavno slikati, a vaš dizajn će uvijek ostati na mjestu.

Dostupni su u pet predivnih boja: crnoj, bijeloj, srebrnoj, crvenoj i rozoj.

nail art gels 1

nail art gels 2

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Više' saznajte više o kolačićima na stranici. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.