reforma old money liquid gel collection

ReformA Liquid gelovi & Old Money kolekcija

Novi čudesni proizvodi ponovo nam stižu iz Reformine kuhinje!🤩

Već sigurno znate da je ReformA oduvijek bila predvodnica u kreiranju trendova i inovacija pa ne čudi da nas je ponovo iznenadila i oduševila novim fantastičnim proizvodima – Liquid gelovima!

Liquid gel je inovativan materijal koji ima optimalnu kombinaciju elastičnosti i krutosti, što osigurava visoki stupanj kontrole prilikom nanošenja i modeliranja. Ovaj proizvod je idealan za ojačavanje prirodnih noktiju, ispravljanje nesavršenosti i ravnanje ploče nokta. Uz njegovu pomoć možete učinkovito raditi tehniku bez turpijanja te kreirati nokte srednje duljine. Nakon polimerizacije, materijal stvara stabilan i dugotrajan premaz čija kvaliteta ostaje nepromijenjena tjednima.

Prednosti Liquid gela:

 • može se koristiti kao samostalan premaz ili kao bazni sloj za trajni lak
 • osigurava stabilan premaz bez skupljanja i ne zahtijeva dodatno turpijanje
 • pogodan je za sve razine iskustva nail tehničara, od početnika do profesionalaca
 • kratko vrijeme sušenja u UV/LED lampi

Liquid gelovi se vrlo jednostavno primjenjuju, slično kao i trajni lakovi. Više o step-by-step načinu primjene pročitajte u opisu svakog pojedinačnog proizvoda.

A da bi vam rad s ovim vrhunskim proizvodima bio još ljepši, trebamo li napomenuti da svi dolaze u predivnim bojama?

Za početak tu je kolekcija Old Money, za koju je inspiracija stigla iz prošlosti. Naime, termin old money često se koristi kako bi se opisale obitelji ili pojedinci čije se bogatstvo i ugled gradio generacijama unatrag te se prenosi s koljena na koljeno. “Old money” znači više od samog imena i novca, on označava dugu povijest, tradiciju i kulturu, odražava vrijednosti te način i stil života.

Nove boje ove kolekcije su upravo sve to što “old money” predstavlja: to su boje klasične elegancije, ljepote, stila, ekskluzivnosti. Svaka od njih utjelovljuje bezvremensku eleganciju i sofisticiranost. Od bogate crvene koja simbolizira strast i status, do profinjene bezvremenske bež – svaka nijansa ove kolekcije posveta je vrijednostima i stilu koji nikada ne izlazi iz mode.

Upoznajmo ih redom:

 • Scarlet Desire
 • Soft Taupe
 • Beige Embrace
 • Wine Symphony
 • Spicy Tango
 • Apple Glaze
 • Redwoods

Jeste li spremni odvažiti se u novu avanturu i isprobati ove gelove? Vjerujemo da vas neće razočarati i da ćete uživati kako u radu, tako i gledajući ove ljepotice na vašim noktima!

Odaberite kvalitetu koju poznajete i boju koja će vas oduševiti! A za još sretniji shopping imamo i iznenađenje – novi liquid gelovi su za vas na promotivnom popustu kao i trajni lakovi. Potražite ih čim prije u našoj web trgovini prije nego nestanu zalihe!

Pokažite nam vaše radove na društvenim mrežama i tagirajte nas u objavama!

#artynailscosmetics #artynailsofficial #artynails #reformanails #reformaliquidgel

reforma old money collection colors

 

NaslovnaKategorijeLista želja
Tražilica