reforma cover bases api

API Cover baze – nova još bolja formula baza za trajni lak

Što su API Cover baze i zašto biste ih trebali imati u svojoj kolekciji?

Kako bi zadovoljila sve vaše potrebe, ReformA stalno razvija nove proizvode koji ispunjavaju zahtjeve svih nail tehničara i stilista. Naziv API (Advanced Product Improvement), iako malo kompliciran, nije ništa drugo nego nova, poboljšana verzija Reforminih baza koje volite već godinama.

ReformA Cover baze stekle su vaše povjerenje zahvaljujući izuzetnoj postojanosti, rasponu boja i činjenici da dolaze u različitim pakiranjima, prilagođenim vašim potrebama. Nova verzija je također napravljena posebno za vas – API verzija.

nove api cover baze 30 ml banner

Mislite da je nemoguće napraviti još bolje baze od već savršenih?

API baze su izuzetno kremaste i imaju laganiju formulu od svojih prethodnica. Vrlo su intuitivne kada je u pitanju nanošenje i omogućuju jednostavno prekrivanje i nadogradnju nokta. Stabilna, samonivelirajuća formula API baza osigurava stvaranje savršene C-krivulje, bez neravnina i praznina, i što je najvažnije, bez turpijanja. Od sada će najvažnija, početna faza oblikovanja noktiju biti ne samo brza, već i ugodna. Kako nam je miris proizvoda također jako bitan, uspjeli smo dobiti baze savršenih svojstava s vrlo nježnim, neiritirajućim mirisom.

Hoće li API baze biti izdržljive kao prethodne verzije Cover baza?

Sigurno ste se ovo prvo zapitali! Ne brinite, API baze su se nakon mnogih testiranja, uključujući testiranja komponenti u fazi proizvodnje i praktična testiranja u kozmetičkim salonima, definitivno pokazale kao idealne baze među našim klijentima. Izdržljive su, ekstremno čvrste, nevjerojatno jednostavne za nanošenje, otporne i fleksibilne u jednom. Savršeno se slažu s prirodnim noktom, omogućuju mu prirodan rast i prilagođavaju se njegovom prirodnom obliku. Zaboravite na pucanje i odizanje na noktu – Cover baze API to neće dopustiti!

ReformA Cover Base API boje

Nove API baze, kao i njihove prethodnice, dolaze u više predivnih nijansi boja, od prirodnih do pastelnih i stalno će se nadopunjavati novima. Ovdje ćemo navesti samo pet osnovnih nijansi, a sve ostale potražite u našoj web trgovini.

  • Light Pink API

  • Milky API

  • Nude API

  • Coconut White API

  • White API

IMG 20240706 WA0000

Jesu li nove API baze pravi izbor za vas?

Ako ste donedavno bili u nedoumici, nadamo se da vam je ovaj članak pomogao da donesete odluku. Isprobajte za početak neku od API baza u pakiranju od 10 ml, garantiramo vam da ćete se zaljubiti na prvi pogled! Kao sljedeći korak predlažemo vam ekonomično pakiranje od 30 ml koje će vam dugo trajati i uštedjeti puno novaca.

ReformA neprestano nastoji poboljšati svoje proizvode kako bi vam olakšala rad. Tim tehnologa, stručnjaka i ispitivača te prije svega vi, svi zajedno stvaramo nešto prekrasno. Ukoliko trebate pomoć oko odabira proizvoda, točne boje ili bilo kakva druga pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

Pratite nas na društvenim mrežama gdje možete vidjeti na tisuće radova s našim proizvodima, a voljeli bismo vidjeti i vaše maštovite kreacije. Pošaljite nam slike vaših radova i pridružite se ReformA timu već danas!

NaslovnaKategorijeLista želja
Tražilica